Öztürk’ ten yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Öztürk’ ten yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayımladı

Başkan Öztürk’ün mesajı şöyle;

“Okullar, çocuk ve gençlerimizin çok yönlü olarak, donanımlı ve  bilgiyle yetişmelerini sağlayan,  insanlığa saygının ve sevginin,  ülkeye ve millete bağlılığın, onurlu ve bağımsız yaşamanın öğretildiği kurumlardır.  Dolayısıyla okullarımız da,  aile gibi, çocuklarımızın yaşamındaki vazgeçilmez  temel unsunlardan birisidir.  

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin,  yeni eğitim öğretim yılında da Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş hedefler doğrultusunda, ülkesinin geleceğini şekillendirecek, kendisi ve ailesini gururlandıracak sağlam karakter ve mesleki beceriye ulaşacak şekilde üstün gayret göstereceklerine,  kendilerini ve çevresindekileri mutlu eden bireyler olacaklarına yürekten inanıyorum.

Öğretmenlerimizin, çocuk ve gençlerimizi başarıya ulaştırma yolundaki  samimi ve özverili çabalarını, bundan önce olduğu gibi, bu eğitim öğretim yılında da yine üst düzeyde  devam ettireceklerini biliyorum.

Bu vesile ile 2014-2015 eğitim-eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, eğitim çalışanlarımız ve velilerimize  başarı, sağlık ve  mutluluk  getirmesini , milletimize ve ülkemize ve hayırlı olmasını diliyorum.”